Aktuelt

 

Snusmangel i Norge

Produksjonsproblemer og økte avgifter står snusmarkedet i Norge overfor betydelige utfordringer.

Er kryptovaluta en solid investering?

Kryptovaluta har vokst i popularitet og interesse de siste årene, og mange investorer vurderer om det er en verdig investering.

Derfor skal du alltid sjekke bonusvilkårene

   

5 Topp betalingsmetoder

   

Viktigheten av økonomiopplæring

   

5 beste for ekte penger

   

Inkluderende online casino og hvordan de fungerer

   

Inflasjon i Norge siste 10 år

I løpet av det siste tiåret har inflasjonen i Norge variert. Fra 2013 til 2023 ser vi en interessant trend i hvordan pengeverdien og inflasjonen har utviklet seg.

Bullmarkedet er tilbake i krypto

Bullmarkedet for krypto er tilbake, og det er flere grunner til denne gjenoppvåkningen. Etter perioder med usikkerhet, ser vi nå en tydelig oppgang i verdien på flere kryptovalutaer.

Når kommer rentenedgangen?

Etter en lang periode med renteøkninger, tyder nå analyser og økonomiske prognoser på at Norge kan være på vei inn i en fase med rentenedganger.

Guide til smålån: en vei til økonomisk fleksibilitet

I en verden hvor økonomisk fleksibilitet ofte er nøkkelen til personlig og profesjonell fremgang, kan små lån spille en viktig rolle i å hjelpe enkeltpersoner å nå deres kortsiktige finansielle mål.

Finn nye kryptovaluta som vil lykkes

Det kommer stadig ut nye lovende tilskudd på kryptovaluta-markedet.

t

t

Utforske de økonomiske dimensjonene

En betydelig del av underholdningsindustrien tiltrekker seg millioner av brukere over hele verden.

Økt sikkerhet og tilgang med VPN

I en tid der personvern og sikkerhet på nettet blir stadig viktigere, har bruken av Virtual Private Network (VPN) blitt en essensiell praksis for mange internettbrukere

Kryptovaluta på fremmarsj

I takt med den stadig økende populariteten til kryptovaluta..

Opplev live

Hvordan velge riktige aksjer som nybegynner: En guide for å komme i gang

Å ta de første skrittene inn i aksjemarkedet som nybegynner kan virke overveldende, men med riktig veiledning og forståelse kan det være en givende reise mot økonomisk vekst.

Hvordan velge riktige aksjer som nybegynner: En guide for å komme i gang

Å ta de første skrittene inn i aksjemarkedet som nybegynner kan virke overveldende, men med riktig veiledning og forståelse kan det være en givende reise mot økonomisk vekst.

Øk verdien på huset ditt med disse vårprosjektene

Er du lei av å se på det samme gamle huset? Ønsker du å gi hjemmet ditt et friskt pust og samtidig øke verdien på det? Da er det på tide å ta tak i noen vårprosjekter! Her er noen ideer som kan hjelpe deg med å forvandle boligen din og gjøre den mer attraktiv for deg og beboerne.

Derfor kan 2024 blir et rekordår for bitcoin

Kryptobørsene har vist en økende trend så langt i 2023, hovedsakelig drevet av den forbedrede utsikten for verdens største økonomi, USA. En av pådriverne for et ellers lunkent forbrukermarked er AI som kan drive bitcoin til rekorder i 2024.

Guide til kredittkort: fordeler og risikoer

Muligheten for å få et kredittkort på dagen kan virke fristende, men som med alle økonomiske verktøy er det både positive og mindre positive sider. La oss veilede deg gjennom hva du bør vurdere før du trekker kortet.

Hvordan spare penger med en VPN: Den ultimate guiden

Det er faktisk muligheter for å spare penger ved hjelp av en VPN, men det er viktig å gjøre det riktig.

Slik velger du den tryggeste betalingsmetoden

Å velge den tryggeste betalingsmetoden er viktig

Slik velger du det beste mobilabonnementet for din økonomi

Å velge det beste mobilabonnementet for din økonomi kan virke som en utfordring, med så mange alternativer å velge mellom.

Alt du trenger å vite om feriepenger

Er du klar for ferie? Da er det viktig å vite hva feriepenger er og hvordan du kan bruke dem.

Hva er krypto...

 

Tjener nye mer enn gamle, landbaserte?

 

En analyse av det svenske kredittkortmarkedet

Det svenske markedet for kredittkort har gjennomgått dynamisk utvikling de siste årene

Nye regler

Det er store endringer på vei.

Viktigheten av å sikre dine personlige og økonomiske data på internett

Internett har blitt en integrert del av de flestes liv, og vi bruker det til å utføre en rekke oppgaver, inkludert å håndtere personlig og økonomisk informasjon. Men med økende cyberkriminalitet er det viktigere enn noensinne å sikre disse dataene for å beskytte seg mot potensielle trusler.

De vanligste aktivitetene på nett blant nordmenn

Med den økende tilgjengeligheten av internett og smarttelefoner, har nordmenn de seneste årene oppdaget flere underholdende aktiviteter som lar seg gjøre på mobil.

Anmeldelse av Astropay

En av verdens raskest voksende betalingsmetoder

Smartere betalinger i utlandet

Norge er ikke det eneste landet hvor «cash ikke lenger er king».

Investeringsstrategier for volatile tider: Naviger markedsusikkerhet

I dagens stadig skiftende økonomiske landskap er volatilitet en uunngåelig realitet.

De Beste Aksjefondene i Norge: En Guide for Smarte Investorer

Investering i aksjefond kan være en effektiv måte å bygge formue på. Når du plasserer pengene dine i aksjefond, gir du erfarne forvaltere muligheten til å investere i ulike selskaper og bransjer på dine vegne.

De Beste Aksjefondene i Norge: En Guide for Smarte Investorer

Investering i aksjefond kan være en effektiv måte å bygge formue på. Når du plasserer pengene dine i aksjefond, gir du erfarne forvaltere muligheten til å investere i ulike selskaper og bransjer på dine vegne.

Oppdag Markedsinnsikter med Tradervoice.io: Et Revolusjonerende Verktøy for Investorer

Tradervoice.io - en banebrytende plattform som kvantifiserer finansielle nyhetsartikler for å gi brukerne uovertruffen innsikt i markedet.

Investere i kryptovaluta: Risikoer og potensiale i den digitale finansverdenen

Kryptovaluta har blitt et hett samtaleemne de siste årene, og stadig flere investorer ser på mulighetene som ligger i den digitale finansverdenen.

Overføring av finansielle ferdigheter

Å kunne håndtere risiko på en smart og disiplinert måte er avgjørende for suksess.

En analyse av risiko og avkastning

En analyse av risiko og avkastning

Hvordan din kredittscore påvirker dine lånebetingelser

En dypdykk i betydningen og beregningen av kredittscore, en numerisk vurdering av en persons kredittverdighet. Hvordan kredittscore beregnes, vektingen av ulike elementer, samt betydningen av kredittscore når du søker om lån.

Navigere HMS-risikovurdering: Sikre sikkerhet og samsvar på arbeidsplassen

Risikovurdering av helse, sikkerhet og miljø (HMS) er en kritisk prosess som spiller en viktig rolle for å opprettholde et trygt og kompatibelt arbeidsmiljø.

Lån og personlig økonomi - et balansert perspektiv

Lån spiller en viktig rolle i privatøkonomien og kan under visse omstendigheter være en av flere muligheter for privatpersoner og bedrifter til å nå bestemte mål.

Fra Sparekonto til investeringer

I en stadig skiftende økonomi er det å forstå og utnytte de riktige økonomiske verktøyene og strategiene avgjørende for å bygge en sunn økonomisk fremtid.

Hvordan velge det ideelle lånet som passer deg best

Å velge riktig lån er en viktig beslutning som kan påvirke økonomien din i lang tid. Enten du trenger et lån til en stor investering, som en bil eller et hus, eller bare trenger litt ekstra økonomisk støtte.

Sparing i en digital tidsalder: Nye verktøy for å styrke økonomien din

I dagens digitale tidsalder finnes det en rekke nye verktøy og metoder som kan hjelpe oss med å styrke vår økonomi og spare mer effektivt.

Skap et funksjonelt og attraktivt hjem uten å sprenge budsjettet

Vi tilbringer en betydelig del av livene våre i hjemmene våre, og det å bruke penger på hjemmet inngår derfor som en naturlig del av vår privatøkonomi.

Slik kan drømmeferien bli en realitet

De aller fleste av oss sitter med drømmer om å reise, oppleve nye kulturer og se verden. Men mange av oss har kanskje hytter som krever vedlikehold eller faste feriesteder vi kjenner til og som vi reiser til hvert år. På et eller annet tidspunkt bør man ta seg den ferieturen man har drømt om og gi seg selv muligheten til å oppleve noe utenom det vanlige. Her er tips til hvordan man kan gjøre drømmeferien til en realitet.

Kryptovaluta: Den digitale revolusjonen

Kryptovaluta, et digitalt eller virtuelt medium for utveksling, har gjennomgått en dramatisk økning i popularitet og adopsjon de siste årene. Dens innvirkning på den globale økonomien og finansmarkedet kan ikke understrekes nok.

Vurderer du å kjøpe en ny bil? Slik kan et lån være en god mulighet

Når du vurderer å kjøpe en ny bil, kan det være nødvendig å finne en passende finansieringsløsning for å gjøre drømmen til virkelighet. Et lån kan være en smart måte å finansiere bilkjøpet på, og med tilgang til riktig hjelp kan du enkelt navigere gjennom prosessen.

Det viktigste du trenger for å kjøpe bolig

Når du skal kjøpe bolig er det veldig mye man må tenke på. Finansering, kontakte megler, delta i budkrig, møblere hjemmet med senger, overmadrasser, spisebord og stoler, sofa, oppbevaring, pusse opp og mange flere punkter kan være til hodebry for mange. Her er derfor en liste over ting du bør tenke over før du setter i gang prosessen.

5 måter tingenes internett kan gjøre livet enklere for eldre hjemme

Tingenes internett (IoT) er en teknologi som muliggjør tilkobling av enheter til internett, slik at de kan samarbeide og samhandle med hverandre uten menneskelig innblanding. Denne teknologien har vist seg å ha stor nytteverdi for eldre som bor hjemme.

3 grunner til å velge krypto

Det blir stadig vekk enklere å ta i bruk kryptovaluta til andre formål enn å investere penger.

Slik virker Bitcoin betalinger

Hvor komplisert er egentlig disse betalingene? Koster det mer enn andre betalingsmetoder, og tar det evig lang tid å utføre betalingene?

Bruk budsjettet ditt fornuftig

De aller fleste nordmenn har en begrenset sum penger til rådighet hver måned, noe som også betyr at det er viktig å ha kontroll over hva du egentlig bruker pengene dine på.

Hvordan er det å spille...

 

Tips for å hjelpe deg med å holde kontroll på utgiftene dine

Inflasjon og renteøkning er ord vi har hørt ofte i det siste. De aller flestes av oss har tenkt på hvordan vi kan få lønna til å vare lengere.

Veien til å bli investeringsbankmann

Investeringsbankvirksomhet er en lukrativ og konkurransedyktig bransje som tilbyr en utfordrende og spennende karriere for ambisiøse personer.

Hva er samlelån, og hva må du tenke over?

For mange mennesker kan gjeldsbyrden fra flere smålån og kredittkort bli overveldende og vanskelig å håndtere.

Kryptovaluta: Hvilke industrier brukes det mest?

Kryptovaluta har for lengst blitt noe de fleste vet hva er, men hva kan man egentlig bruke det til?

Planlegg innkjøpene dine

Å spare penger på butikk kan være en utfordring for mange, spesielt når prisene på mat og andre dagligvarer stadig øker. Her er noen tips for å hjelpe deg med å spare penger neste gang du handler

Sikkerhet

 

Kontantløs tvil

Det er mange forskjellige valgmuligheter på markedet akkurat nå og det å velge riktig kan føles overveldende.

Kan du betale med Bitcoin på nett?

Bitcoin er utvilsomt den mest kjente og populære kryptovalutaen på markedet.

Grønne finansieringsmuligheter for energiforbedringer til oppgradering av vinduer og dører

Oppgradering av vinduer og dører til mer energieffektive modeller kan redusere boligens energiforbruk og redusere strømregningen.

Spill på nettcasino med kryptovaluta i Norge

Kryptovaluta har endret måten vi samhandler, blant annet gjennom hvordan betalinger gjennomføres.

Finn din løsning: En guide til ulike lånetyper

Lån har blitt en viktig del av våre økonomiske liv, og gir oss muligheten til å forfølge våre drømmer og håndtere uforutsette utgifter.

En guide for å velge det beste kredittkortet når du reiser utenlands

Å reise utenlands kan være en spennende opplevelse, men det kan også være litt skremmende, spesielt når det gjelder å håndtere økonomien.

En guide for å velge det beste kredittkortet når du reiser utenlands

Å reise utenlands kan være en spennende opplevelse, men det kan også være litt skremmende, spesielt når det gjelder å håndtere økonomien.

Kan kryptovaluta gi mer kostnadseffektivitet

En rekke utviklere har allerede omfavnet kryptovaluta, men mye av potensialet er fortsatt ikke utforsket

Hvordan spill bidrar til økonomien

Med fremveksten og utviklingen av internett har mange bransjer fått et oppsving

Slik kan du lage et budsjett med plass

Budsjetter er gode hjelpemidler det er smart å bruke i hverdagen.

Derfor har industrien økt enormt

Det er flere faktorer som har bidratt til den enorme veksten.

Så mye er bransjen verdt

Vi ser en stadig økning i markedsverdien.

Renten for forbrukslån varierer stort

En rente er en prosentandel som beskriver hvor mye en låntaker vil få betalt for et lån. Det er ofte oppgitt som en årlig rente, men avhengig av situasjonen kan renter oppgis og beregnes på en rekke måter.

Tips for deg som planlegger å pusse opp

Hjemmet er det stedet der vi bruker mest tid. Det er der vi sover, lager mat, har kvalitetstid med familie og venner og der vi skal kunne slappe helt av og være oss selv. Det er viktig at man trives i hjemmet og klarer å nyte hverdagen.

Budsjetter: Alt du trenger å vite

Det er ingen tvil om at det av og til kan være litt vanskelig å spare penger eller ha kontroll over hvor mye man bruker. Derfor er det en god ide å lage et budsjett slik at du har full kontroll på det du bruker hver måned.

Kryptovaluta mining – Hva er det og hvordan komme i gang?

Dersom du er interessert i kryptovaluta har du sikkert hørt om mining og kanskje du ønsker å starte med dette selv?

Les dette når du skal handle med valuta

Det å handle med valuta er noe som før var noe ikke særlig mange gjorde, men når man ser på den måten livene våre er satt sammen på i dag, med de mulighetene vi har, er det ikke overraskende at dette er noe som har endret seg.

Hvordan å sette et kort-tids investeringsmål

 

Slik kan du passe på økonomien

 

Ting du bør tenke på når du..

Før du begynner bør du se hvilke regler som gjelder og hvilke tjenester du har muligheten til å benytte deg av.

Hva er kassekreditt, og hvorfor er det viktig for din nye bedrift?

Det er mye man skal tenke på når man starter opp en ny bedrift, og mye har med finansiering og økonomi å gjøre. Som du bedrift har du kanskje opplevd at det er vanskelig å få et bedriftslån, og da kan kassekreditt være et godt alternativ.

Slik kan du sette opp et budsjett som inkludere moro

Når du skal sette opp et budsjett så er det selvfølgelig viktig at du prioriterer poster som inkluderer faste kostnader, samt nødvendige poster som matvarer og hygieneartikler. Likevel så betyr ikke det at du ikke skal ha plass til noe moro i budsjettet ditt.

Kryptovaluta myter [A Beginner’s Guide]

For noen tiår siden ble Bitcoin, og kryptovaluta generelt introdusert, noe som skapte en verdensomspennende trend. Dens blockchain-teknologi er så lovende, noe som tiltrakk seg investorer og massemedia...

Visa och Mastercards markedsandel i Norge og i resten av verden

Når noen nevner kredittkort eller debetkort, tenker de fleste på enten Visa eller Mastercard. Disse to er de største aktørene på det norske markedet. Men det er så mange flere aktører i bransjen som få kjenner til her til lands

Slik velger du profilartikler til messer og konferanser

I finansverden er det ofte et behov for å ta med bedriften sin ut på messer og andre arrangementer der man møter kunder, partnere og andre bedrifter. I slike sammenhenger er det ofte ønskelig å ha med profilartikler, som man kan dele ut. Disse hjelper deg med å spre ordet om bedriften din, og kan gjøre et godt inntrykk på de som møter dere på messen.

Slik har kryptovaluta blitt mer populær

 

Slik kan du spare penger når du bestiller lagerplass

Lagerplass er en god løsning for deg som trenger litt ekstra plass til å oppbevare tingene dine. Her kan du legge ting du ikke har bruk for hver dag i hverdagen, som slalomski, sykler og gamle møbler du ikke vil kaste. Det kan også fungere for bedrifter som har lite kontorplass, eller som et mellomstopp dersom du skal flytte bolig.

Slik kan du sette opp ditt eget budsjett

Det er ingen tvil om at det kan være vanskelig å sette opp et eget budsjett når man skal forsøke å spare penger eller når man skal forsøke å få kontroll over egen økonomi.

Hvorfor oddsmarkedet er interessant

For deg som er interessert i finans og aksjemarkedet, så er statistikk ofte et uvurderlig verktøy.

Kan jeg investere penger alternativt

 

Hvorfor og hvordan du bør ha hjemmekontoret

Man skulle tro at mange var rastløse på å komme tilbake på kontoret etter pandemien, men mange selskap har opplevd det motsatte, nemlig at ansatte heller ønsker å arbeide fra sitt eget hjem.

Online sammenligningstjenester

Online sammenligningstjenester er en fin måte å spare penger på. De lar deg sammenligne priser og funksjoner til forskjellige produkter og tjenester.

Investering og Sparing: Hvor viktig det er

Det å kunne spare penger og investere for fremtiden har aldri vært viktigere enn nå.

Digitaliserings effekt på privatøkonomi

Vi lever i en moderne tidsalder hvor teknologien har stor innvirkning på hverdagen vår. Dette gjelder mange ulike aspekter av livet – inkludert vår private økonomi.

Hvordan lage et budsjett

Det å ha bedre økonomi er noe som mange drømmer om. Men det er også noe som mange føler er en stor utfordring i hverdagen, og dette kan for så vidt være riktig hvis man er usikker på hvordan man skal gå frem – og det er det mange som er.

Hvordan lage et budsjett

En trinn-for-trinn guide

De som godtar kryptovalutaer gå en lys fremtid i møte

 

Slik kan du sette opp et realistisk budsjett for hobbyer

Det er mange av oss som lever på budsjett i hverdagen, for å ha råd til de tingene man trenger.

Kasinofinans

Kasinofinans er et slangbegrep for en investeringsstrategi som anses som ekstremt risikabel.

Slik lager du et budsjett med kryptovaluta

Et hav av spennende instrumenter å velge fra

Noe av det viktigste for deg som vil investere i aksjemarkedet er å finne frem til riktig type instrument, slik at du er sikret god avkastning over tid.

Slik bygger du en sterk kryptovaluta portefølje for fremtiden

Kryptovaluta har blitt en naturlig del av investeringsporteføljen til mange, men de fleste vet fortsatt ikke hvordan de kan implementere dette i sin portefølje.

Finn de beste hårproduktene og spar penger i budsjettet

Når det kommer til det å finne hårprodukter som passer perfekt til akkurat ditt hår er det i bunn og grunn bare to forskjellige elementer du må finne ut av.

Slik setter du opp det beste budsjettet

Når vi snakker om budsjetter er det mange som sikkert sovner stående.

8 Beste kryptobørs USA 2022

IMed over 200+ leverandører aktive i kryptoindustrien, kan det være vanskelig å velge den beste krypto børs for dine handelskrav.

Tjen penger på internettet

Internett byr på en verden av inntektsmuligheter. Drømmer du om å tjene store penger raskt eller bare litt ekstra ved siden av – her er dine muligheter.

Lån uten kredittsjekk

Alle norske banker og andre långivere er lovpålagt å utføre en såkalt kredittsjekk før de tilbyr lån...

Evaluering av et selskap fra et investeringsperspektiv

Når man ser på et selskap som en investering, er det mange faktorer å vurdere. I dette blogginnlegget vil vi gå gjennom de viktigste evalueringspunktene vi bruker når vi bestemmer oss for om vi skal investere i en bedrift eller ikke.

Slik finner du riktig regnskapsfører

Når man ønsker å finne en regnskapsfører er det mange forskjellige ting det er viktig å tenke på, og målet er å komme frem til den regnskapsføreren som er det helt riktige for deg.

Slik kan du begynne med investering som nybegynner

Det å begynne med investering kan for noen virke veldig skummelt. Det trenger det absolutt ikke å være. For å begynne med investering trenger du bare litt startkapital, et sted å investere og viljen til å gjøre det.

Finnes det noen likheter mellom investering og live betting?

Sånn lager du et budsjett med plass til fritid og hobby

Budsjett er en super metode for å få mer og bedre oversikt over personlig økonomi. Her har du muligheten til å sette opp alt av inntekter og utgifter, slik at du vet hvordan hverdagen og måneden skal gå rundt.

Slik lager du et budsjett som tilrettelegger for hobbyer!

Å ha et budsjett i hverdagen er utrolig smart og hjelpsomt. Det er spesielt smart om man har flere inntektskilder, og ikke minst om man har mange utgifter.

Forbrukslån hjelper deg ved uforutsette utgifter

Forbrukslån er en type lån som ofte utsettes for sosialt stigma. Det betyr rett og slett at det ofte omtales i et negativt fortegn i sosiale sammenhenger.

Hvordan vil kryptovaluta og blokkjede-teknologi endre verden?

Kryptovalutaer og blokkjede forandrer verden slik vi kjenner den. Mange er usikre på hva dette betyr for fremtiden, men det er ingen tvil om at disse teknologiene vil ha stor innvirkning på hvordan vi driver forretninger, overfører penger og samhandler med hverandre.

Tre måter å spare penger på i vanskelige tider

Når uventede omstendigheter oppstår og penger begynner å bli en knappere ressurs enn vanlig kan det være vanskelig å sette av midler til langsiktig sparing.

Hvordan søker du om lån?

Når du trenger penger, og du ikke har dem oppspart, er ditt neste alternativ vanligvis å få et lån. Å søke om lån kan virke skremmende, men det trenger ikke å være det.

Kryptovaluta trender i 2022

En betalingsmetode som virkelig har tatt Norge med storm det siste tiåret er kryptovaluta. Det har vært en helt enorm økning innen interesse og popularitet, noe som også har blitt plukket opp av flere industrier.

Vil spillindustrien bli det neste store innen finans?

Verden utvikler seg raskt, og det kan virke som om det dukker opp nye industrier og suksessfulle firmaer hver eneste dg. I det siste årene har særlig spillindustrien fått mye oppmerksomhet, og den har blitt tatt til nye høyder.

Er det verdt det å investere i profileringsartikler med trykk?

Profileringsartikler er en fin måte å få bedriften din lagt merke til. De er også en fin måte å øke merkevarebevisstheten og generere potensielle kunder.

4 sparetips for det nye året

Hvis du leter etter måter å spare penger på, har du kommet til rett sted! I dette blogginnlegget skal vi diskutere 8 sparetips som hjelper deg med å få orden på økonomien. Ved å følge disse tipsene kan du spare penger på en rekke ting, fra dagligvarer til reiser.

Fordeler og ulemper med investering

Når det kommer til investeringer, er det mange alternativer å velge mellom. Du kan investere i aksjer, obligasjoner, eiendom og en rekke andre alternativer. Så hva er den beste måten å investere penger på?

Slik har nettet erstattet det fysiske

Digitaliseringen går sin gang.

Tips for å fjerne stress fra livet

Livet kan være en prøvelse for mange. Fra stress i karrieren til økonomiske bekymringer – det er mange ting man må komme seg gjennom. Hvis man ikke kommer seg gjennom det, kan man virkelig havne i trøbbel. Men å holde seg unna disse utfordringene er ofte enklere sagt enn gjort.

Ting du bør vurdere når du tar opp et banklån

Er du ute etter å få et banklån? Det er viktig å vurdere et par ting før du gjør det. En av de viktigste faktorene er renten. Du vil være sikker på at du får en god deal på lånet, og at det er noe du har råd til.

Slik kjøper du Bitcoin

Bitcoin er verdens mest populære og mest verdifulle kryptovaluta. Den har skutt i været siden den først ble lansert i 2008, og det kan virke som om “alle” vil ha en bit av kaka.

4 faktorer som vil påvirke verdien på kryptovalutaer i 2022

2021 var et godt år for kryptomarkedet med stor verdiutvikling i løpet av året til tross for noe nedgang mot slutten av året. Nå er vi godt i gang med 2022 og mange lurer på hvordan verdien på kryptovalutaer vil utvikle seg i løpet av dette nye året.

Innovasjon innen betaling på nett

Det er ingen hemmelighet at nettbetalinger har revolusjonert måten vi driver forretninger på. Faktisk er betalingsbehandling en av de viktigste aspektene ved e-handel.

Lag en strategi for spill

Bruk en sammenligningstjeneste

Hvordan fungerer renter?

Hvilke næringer vil vokse mest i fremtiden?

Selv om det er umulig å si sikkert hvilke bransjer som vil vokse mest i fremtiden, er det noen få som ser ut til å lykkes.

Hvordan fungerer renter?

Hvordan fungerer renter?

Når det kommer til renter, er det mange ting som spiller inn.

Hvordan få boliglån?

Hvordan få boliglån?

Det er mange som ønsker å komme seg ut på boligmarkedet. Ved hjelp av en lånekalkulator kan du enkelt beregne hvor mye et boliglån vil koste deg, slik at du vet om økonomien kan håndtere et lån som dette.

Ting du bør vite

Ting du bør vite

Når du besøker et...

Hva skal man bruke feriepengene på?

Hva skal man bruke feriepengene på?

Hver eneste sommer får man utbetalt feriepenger, men dette er tilsynelatende et konsept som skaper mye forvirring for folk flest.

Fotballstjerner og deres utrolige biler

Fotballstjerner og deres utrolige biler

La oss finne ut av hva de har i garasjene sine.

Slik Finner Du Beste Utbytteaksjer

Enkle og gode måter for å leve en mer bekymringsfri hverdag

Det er i dag viktigere enn noen gang å skape seg en sikker og innholdsrik måte å leve på, med de midlene man har til rådighet.

Slik Finner Du Beste Utbytteaksjer

Slik finner du de beste utbytteaksjene

Pandemien skapte mye uro i børsmarkedet når viruset først bredte seg over verden. Det tok dog ikke lang tid før børsen innhentet fallet.

Slik setter du opp et budsjett

Slik setter du opp et budsjett

Har du problemer med å få økonomien din til å gå rundt? For de færreste av oss handler dette om for lav inntekt. Dersom du er en av de som har en god inntekt, men ikke får det til å gå rundt allikevel, er det lurt å sette opp et budsjett. Dette er en oversikt over inntekter og utgifter, gjerne i løpet av en måned.

Ny verdensmester i sjakk

Vi har en ny verdensmester i sjakk!

Polske Jan-Krzysztof Duda har blitt kronet som verdensmester i sjakk VM 2021 etter å ha vunnet over Russlands Sergey Karjakin i finalen i Sotsji. Tilstede var det ingen Magnus Carlsen.

Brukte spilleautomater

På jakt etter brukte spilleautomater?

Her er tips til hvor du kan finne dem!

Ny betalingsmetode er i skuddet

Ny betalingsmetode er i skuddet

Finn ut hvordan du kan gjøre dine betalinger trygt og enklere enn i dag.

Finn ut av hvilken type investor du er

Finn ut av hvilken type investor du er

Når man skal investere, er det viktig at man tenker over hvilken type investor man er, og ikke minst hvilken risikotoleranse man har. For de riktige investeringene for deg, avhenger av svaret på disse tingene.

Hvordan bruke penger smart

Hvordan bruke penger smart

Å være selvstendig næringsdrivende

Å være selvstendig næringsdrivende

Å være selvstendig næringsdrivende er veldig forskjellig fra å ha en jobb som ansatt. Når man er selvstendig næringsdrivende er man både sjef og arbeider. Det kan være absolutt fantastisk, men kan også være veldig krevende med mye stress.

Sikker betaling på nett

Sikker betaling på nett

Betalingsmetodene for handel på internett har blitt flere med årene. Men de har også blitt mye sikrere.

Netthandel i Norge

Netthandel i Norge

De fleste nordmenn elsker å handle...

Markedsplassen for gamere

Markedsplass for gamere

Markedsplass for gamere

Astropay

Hva er Astropay?

Hva er Astropay?

Nytt bad?

Ute etter nytt bad?

Ute etter nytt bad?

iGaming

Lønnsomme virksomheter for tilknyttede

Slik fungerer det

iGaming

iGaming -forskrifter i Skandinavia

Hva du trenger å vite i 2021

Se hvordan

Spill og vinn på nettet, slik fungerer det

At mange nordmenn liker spill av forskjellige slag er et velkjent faktum.

Nordmenn liker sine

Høy fortjeneste tiltrekker mange nordmenn

I flere år har vi hatt en stadig økende interesse for...

Nordmenn liker sine

Nordmenn elsker sine spilleautomater

Mange nordmenn har fått en helt ny eller økt interesse for å spille...

Loanscouter

Finn lån med LoanScouter

Hvis du har et behov for å låne penger fordi du ønsker å pusse opp huset, kjøpe drømmebilen eller ta med familien på en etterlengtet ferietur til varmere strøk.

Mobilen overtar

Mobilen overtar

Først i 2008 kom iPhone offisielt til Norge. Lite viste vi hvor mye livene våre ville endres av denne utrolige nyvinningen.

En kort introduksjon til ethereum

En kort introduksjon til ethereum

Hva er egentlig ethereum? I denne artikkelen gir vi deg et lite innblikk i hva ethereum er og hvilke fordeler det er ved å kjøpe ethereum.

Dekk

Bytt dekk i god tid

Har du begynt å planlegge det å skifte dekk på bilen din?