Anmeldelse av Astropay

Du har sikkert sett dem poppe opp ulike steder på nettet når du skal betale. Som en av verdens raskest voksende betalingsmetoder blir Astropay betalinger stadig mer utbredt og har nå mer enn 9 millioner aktive brukere verden over. På denne siden kan du lese mer om hvordan denne populære e-lommeboken fungerer.

Alt i en app

Hos Astropay handler det aller meste om appen. Du laster den ned fra App Store eller Google Play butikken, registrerer en konto og knytter lommeboken til et betalingskort eller en annen betalingsmetode som støttes i Norge. Astropay er nemlig tilgjengelig for norske brukere med alle muligheter for å betale i norsk valuta. Med appen installert har du full oversikt over dine betalinger, og kan bruke tjenesten der hvor den måtte tilbys. Du får også tilgang til AstroPay sine skreddersydde kortløsninger, egne Viaskort tilpasset din bruk. I tillegg til at du samler cash rewards når du bruker kortet, kan det gi deg innpass i flyplass lounger, gi deg reiseforsikring og mange andre fordeler.

9 millioner brukere verden over

Selv om Astropay på mange måter føles nytt i Norge, så har de faktisk holdt på siden 2009. Det gir absolutt en god trygghet at metoden har eksistert i nærmere 15 år. På den tiden har de etablert seg i mer enn 150 land verden over og har i dag over 9 millioner aktive brukere. Astropay sine tjenester kan man bruke både i butikker (krever at man har et Visakort fra Astropay), eller online i tusenvis av nettbutikker. Astropay tilbyr dessuten sine egne AstroPay Cards, en tjeneste hvor man kan kjøpe forhåndsbetalte kort. Den perfekte gaven, eller en løsning for deg som ser etter en enkel og forutsigbar måte å betale på.

Sikkerheten har høyeste fokus hos Astropay, som garanterer for en like trygg opplevelse som banken din kan gi deg. Appen deres kommer med tofaktors autentifisering og de har også avansert kryptering på all informasjon du legger igjen enten når du registrer deg, legger inn et kort eller er i dialog med selskapet. Det gir også en god trygghet i å vite at de er lisensiert gjennom en anerkjent myndighet. Nærmere sagt gjennom britiske FCA, det britiske motstykket til det norske Finanstilsynet. Her har du blant annet en garanti for at pengene dine er sikret ved en eventuell konkurs. Ikke at det er noe du bør trenge å frykte fra et veletablert selskap som Astropay.

Skreddersy ditt Astropay Visakort

Astropay kan på mange måter sammenlignes med Revolut og andre elektroniske lommeboktjenester. Hvilken du velger å gå for er ofte litt smak og behag, og litt opp til hvilke tjenester som er viktige for deg. Tjenester som gebyrer, transaksjonstider og mulighet for overføringer til andre brukere av tjenesten er ofte mer eller mindre de samme hos disse ulike tjenestene. Men så kan det være relativt store forskjeller på tilleggstjenester som betalingskort.

Mens Revolut baserer seg på en abonnementstjeneste med tilpasset innhold basert på hvor mye og ofte man bruker dem, så har Astropay lagt mye av fokuset på Visakortene deres. Her tilbys en håndfull ulike kort, tilpasset interesseområde. Det finnes et generelt kort for deg som vil bruke Astropay til det meste, men også egne kort for sport og dataspill-interesserte. Et basketkort og et fotballkort er to eksempler på dette, blant annet med rabatter til kamper og på drakter. I alle kortene inngår det fordeler som reiseforsikring, tilgang til lounger og mye annet.

Slik kommer du i gang med Astropay

AstroPay kan dekke alle dine betalingsbehov på en enkel og bekymringsfri måte. Den sikre og brukervennlige appen hjelper deg å holde oversikt over dine betalinger, og du kan alltid være trygg på at det skjer på en sikker, rask og rimelig måte. Besøk Google Play butikken eller App Store for å komme i gang med AstroPay.