Kredittkort

Søk om kredittkortet med en av markedets laveste rente, eller søk uforpliktende etter flere nøye utvalgte kort i én og samme søknad.
Instapay Mastercard

Instapay Mastercard

 • Maks kreditt: 100.000 kr
 • Årsavgift: 0 kr
 • Aldersgrense: 23 år
 • Krav til inntekt: 250 000 kr
 • Betalingsutsettelse: 45 dager
 • Reiseforsikring: Ja
 • Et kort med en av markedets laveste renter
 • Søk på nett og få umiddelbart svar
 • Virtuelt kort alltid tilgjengelig i nettbanken
 • Eksklusive tilbud og rabatter. Ny rabatt hver måned.
Låneeksempel: nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr
Annonselenke:
Zensum: Søk om flere kredittkort i én søknad

Zensum: Søk om flere kredittkort i én søknad

 • De ulike bankene har forskjellige krav, og disse handler om alder og inntekt. Felles for dem alle er at du ikke kan ha aktive betalingsanmerkninger.
 • Søk flere kredittkort med en søknad
 • Du velger selv hvilket kort du ønsker
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende
 • Nøye utvalgte kortutstedere
Generelt beregningseksempel. Eff. Rente 26,07% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 265 totalt kr. 28 265. Ulike kredittkort har ulike vilkår og renter.
Annonselenke:

Kredittkort - En praktisk betalingsmetode med fordeler og ulemper

Kredittkort har blitt en essensiell del av moderne finans. De tilbyr en praktisk og fleksibel måte å betale for varer og tjenester på, både i Norge og i utlandet. 

Et kredittkort er et betalingskort utstedt av en bank eller et kredittselskap. Kortet gir deg tilgang til en kredittgrense, et beløp du kan låne for å betale for varer og tjenester. Du betaler tilbake det du har lånt, pluss renter og eventuelle gebyrer, i månedlige avdrag.

Kredittkort tilbyr en rekke fordeler:

Men kredittkort har også ulemper:

Det er derfor viktig å bruke kredittkort ansvarlig. Du bør:

Hvis du bruker kredittkort ansvarlig, kan de være et verktøy for å håndtere utgifter. Men det er viktig å være klar over både fordelene og ulempene før du bruker dem.

Kredittkortgebyrer og renter: Kostnadene du må være klar over

Kredittkort tilbyr en rekke fordeler, men det er viktig å være klar over at de også kan medføre en rekke kostnader. Her er en oversikt over de vanligste gebyrene og rentene du kan bli belastet:

Rente på kredittkortgjeld:

Årsavgift:

Transaksjonsgebyrer:

Gebyrer for kontantuttak:

Tips for å unngå kredittkortgebyrer:

Ved å være klar over de forskjellige gebyrene og rentene som kan være knyttet til kredittkortbruk, kan du velge det riktige kortet for deg og unngå ubehagelige overraskelser.

Husk: Det er alltid lurt å lese vilkårene for kredittkortet ditt nøye for å få full oversikt over alle gebyrer og renter som kan gjelde.

Tips for å bruke kredittkort ansvarlig

Kredittkort kan være et nyttig verktøy for å håndtere utgifter, men det er viktig å bruke dem ansvarlig. For å unngå gjeldsproblemer og ubehagelige overraskelser, følg disse tipsene:

1. Betal regningene dine i tide:

2. Unngå kontantuttak:

3. Hold deg under kredittgrensen:

4. Vær forsiktig med kredittkortsvindel:

Her er noen ekstra tips:

Ved å følge disse tipsene kan du bruke kredittkort på en trygg og ansvarlig måte.

Husk: Kredittkort er et verktøy, og som ethvert verktøy kan de brukes til godt eller til ondt. Det er opp til deg å bruke dem ansvarlig.

Historien om kredittkort: Fra metallbrikker til digitale lommebøker

Kredittkortets historie er en fascinerende reise som strekker seg over mer enn et århundre. Fra de første metallbrikkene til moderne digitale lommebøker har kredittkort revolusjonert måten vi betaler for varer og tjenester på.

De første skrittene:

Utviklingen av moderne kredittkort:

Kredittkort i det 21. århundre:

Kredittkortets fremtid:

Det er vanskelig å si nøyaktig hva fremtiden har å bringe for kredittkort. Men det er klart at de vil fortsette å spille en viktig rolle i den globale økonomien. Nye teknologier vil fortsette å utvikle seg og forandre måten vi bruker kredittkort på.

Uansett hva fremtiden bringer, har kredittkort kommet for å bli. De har revolusjonert måten vi betaler for varer og tjenester på, og de vil fortsette å være en viktig del av våre liv i mange år framover.