Boliglånskalkulator

I vår boliglånskalkulator kan du enkelt sammenligne og finne hvilken bank som tilbyr deg det billigste boliglånet for akkurat ditt boliglån.

Hva er det som bestemmer renten bankene tilbyr meg

Det er flere ting som avgjør hvilken rente bankene tilbyr. Alder har en stor betydning. Er du tidlig i 30-årene eller yngre vil du ha store fordeler hos flere. Er du medlem i en fagforening som YS, LO eller lignende vil du også kunne se en betydelig bedre rente i vår boliglånskalkulator.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan i utgangspunktet låne 5 ganger din egen inntekt. Dette er bestemt av regjeringen i boliglånsforskriften. Det er da summen av alle dine lån kombinert som må tas med, som billån, studielån og forbrukslån.

Bør jeg flytte boliglånet?

Det er ikke alltid du trenger å flytte boliglånet ditt selv om du ser at andre har mye bedre rente. Det går helt fint an å prute på renten din. De fleste bankene har individuelle renter på sine kunder, så det er absolutt lov og veldig lurt å prøve seg. Bruk boliglånskalkulator over og fortell banken din hvilken rente du kan få dersom du flytter. Ofte matcher de tilbudet du kan få andre steder, men dersom de ikke gjør det er det bare å flytte. Alle banker tilbyr flytting og vil hjelpe deg underveis.

Så plukk opp telefonen og ring banken din. Det verste som kan skje er at du får et nei.

Hvordan fungerer boliglånskalkulator?

Rentene hentes daglig fra finansportalen.

Finansportalen