Hvorfor oddsmarkedet er interessant

For deg som er interessert i finans og aksjemarkedet, så er statistikk ofte et uvurderlig verktøy.

Statistikk gjør det mulig å beregne sannsynligheten for at en begivenhet vil inntreffe. Enten du vil beregne fremtidig kursendring i en aksje eller regne på avkastningen i en investering, så vil statistikk ofte være en del av bildet, ettersom det er et verktøy som lar deg få oversikt over tilgjengelig data.

Det er nettopp dette som bidrar til aksjeplukking og tipping på sportsbegivenheter har mer til felles enn det man først skulle anta. I likhet med statistiske modeller som finnes innenfor økonomifaget og finans, så er også oddsmarkedet basert på sannsynligheten for at en spesifikk hendelse vil inntreffe. Enten du er interessert i å vite om Real Madrid vil slå Barcelona på straffespark eller om du vil beregne sjansene for at en bestemt spiller blir utvist, så vil statistikk være utgangspunktet for denne analysen. Hos Oddsnet finner du en rekke ressurser og informasjon knyttet til oddsmarkedet. Du kan tråle deg gjennom forumet for tipping, hvor brukere bidrar med egne analyser og prøver å beregne sannsynligheten for et bestemt utfall. Samtidig lar også Oddsnet deg sammenligne ulike aktører innenfor markedet for sportstipping.

Bonusordninger og behovet for sammenligning

Som nevnt i siste del av avsnittet ovenfor, så er det ofte nyttig med en plattform hvor du enkelt kan sammenligne diverse bonustilbud som finnes i markedet for oddstipping. Dette er et marked som kan virke uoversiktlig til tider, ettersom oddsen på samme kamp eller hendelse kan variere kraftig mellom ulike nettsteder. Enten du tipper på fotball, tennis, ishockey eller noe helt annet så kan det være penger å spare på å sammenligne de beste tilbudene som du finner i markedet for oddstipping.

En egen liga for sportsinteresserte

For deg som har interesse for odds, så kan det også være aktuelt å delta i oddsnet-ligaen som du finner på nettsidene. Dette er en liga som er basert på at deltagere deler tips knyttet til spilling på odds og den som deler spilleobjekt med høyest odds vinner runden. Ligaen er delt inn i flere nivåer basert på ferdigheter og resultater, hvor det totalt sett er mulig å vinne en rekke flotte premier for deg som ønsker det. Det er utvilsomt en rekke gode argumenter for å bli med i odds-ligaen, så hvis du først har interesse for spilling og tipping på nett så kan vi anbefale å delta. Det er også helt kostnadsfritt.

Oppsummering

Som vi har sett i denne artikkelen, så finnes det klare likheter mellom statistikk som finnes i finansmarkedene og statistikk som benyttes for å tippe på et sportslig resultat. Dette betyr at du som som har interesse for matematikk og tall vil kunne dra nytte av det i markedet for oddstipping. Ved å benytte odds-plattformen, så vil du kunne få en bedre oversikt over markedet og hvilke trender