Hvilke næringer vil vokse mest i fremtiden?

Etter hvert som vi beveger oss lenger inn i det 21. århundre, begynner flere og flere bransjer å boome. Selv om det er umulig å si sikkert hvilke bransjer som vil vokse mest i fremtiden, er det noen få som ser ut til å lykkes.
Hvilke næringer vil vokse mest i fremtiden?

I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på noen av toppbransjene som forventes å oppleve rask vekst i årene som kommer. Enten du ønsker å starte en ny virksomhet eller investere i en bransje som vokser raskt, er denne informasjonen garantert nyttig!

Spillindustrien

Selvfølgelig har spillindustrien sett en stor økning de siste årene. Det er nye casino og videospill utgitt nesten daglig. Mange spillere liker nettspill, enten det er gjennom videospillkonsoller, datamaskiner eller telefoner. Faktisk forventes industriinntekter å nå 128 milliarder dollar innen 2020.

E-handelsbransjen

En annen bransje som vokser raskt er e-handel. Denne sektoren av økonomien har sett en økning de siste årene, med et salg på totalt over 394 milliarder dollar i 2017. Dette tallet forventes å vokse enda mer i de kommende årene, og nå anslagsvis 523 milliarder dollar innen 2021. Hvis du ser etter en vekst industri å investere i, dette kan være det!

Helsenæringen

Selv om det alltid er svingninger i helsevesenet, anses det generelt for å være en av de mest stabile og resesjonssikre bransjene som finnes. Faktisk er det spådd at det globale helsevesenet vil oppleve rask vekst i løpet av de neste årene, og nå en total verdi på 18,28 billioner dollar innen 2025. Hvis du ser etter en stabil industri å investere i, kan helsetjenester være det riktige valget !

Tingenes internett industri

En annen bransje som forventes å oppleve rask vekst i årene som kommer, er tingenes internett-industrien. Denne sektoren refererer til det økende antallet enheter som kobles til internett. Fra biler og apparater til helsesporere og sikkerhetskameraer, nesten alt kan nå kobles til. Og etter hvert som flere og flere enheter kobles til, vil behovet for bedre infrastruktur og plattformer fortsette å vokse. Det er anslått at det globale markedet for IoT vil nå 661 milliarder dollar innen 2021.

Sammendrag

Så, hvilke bransjer tror du vil oppleve mest vekst i fremtiden? Selv om det er umulig å si noe sikkert, er dette noen av bransjene som ser ut til å være klar for suksess. Hvis du er ute etter å investere i en vekstbransje, kan en av disse være et godt valg!