AstroPay – Fremtidens betalingsmetode er her

Banker og forhandlere har enorme utvalg av betalingsmetoder å velge mellom. Noen av dem er dyre, andre billige. De fleste er sikre og svært omfattende, mens noen er rett og slett mindre enn gunstige. Det er med andre ord en jungel av forskjellige betalingsmetoder, og det er lett å bruke mye tid på å lete, uten nødvendigvis å finne frem til det beste alternativet.
astropay casino i Norge

Derfor er denne artikkelen her for å hjelpe til med å finne et av de beste alternativer på markedet. Det er forholdsvis nytt i Norge, og derfor kan leserne nå dra nytte av AstroPay før mange andre har oppdaget denne nyttige betalingsmetoden.

Hva er Astropay?

AstroPay er en global betalingsprosessor som ble først grunnlagt i 2009 og har hovedkontor i London, Storbritannia. De gir berettigede betalingsløsninger til internasjonale onlineforhandlere i mange markeder. Man unngår så problemer som betalingsavslag, svindel og kredittsjekker. AstroPay tillater kjøpere å komme seg online på internasjonale nettsteder som vanligvis er vanskelig tilgjengelige. Det kan også forekomme at det er geografiske begrensninger i forhold til betaling på nett, og dette er enda en fordel med AstroPay.

AstroPay gir kundende et digitalt bankkort som utstedes av betalingsprosessoren som står bak appen av samme navn. Det er svært enkelt å bruke, og man får maksimalt valgfrihet når man tar i bruk dette digitale bankkortet. Astropay kan benyttes til kjøp over nett, og det er såpass fleksibelt, at man kan handle innen alle kategorier. Det er et forhåndsbetalt VISA debit-kort, og denne typen kort er ikke ukjent for mange.

Virtuelle Betalingskort

Virtuelle forhåndsbetalte kort er ofte anonyme, og det gjelder her også. Innskudd og uttak behandles umiddelbart, og uten bekreftelsesforsinkelser. Slike kort er altså meget populære blant kunder som ønsker å bevare sin private identitet og gjerne unngå å dele sin personlige informasjon når de foretar transaksjoner på nett. Det kan være mange og gode grunner til å ville sikre sine personopplysninger.

Det er flere virtuelle måter å betale på for nordmenn, og betalingsmetoden AstroPay i Norge er et relativt nytt tilskudd som mange liker. Det er godt integrert system og AstroPay’s forhåndsbetalte VISA-kort kan brukes på over tretti millioner steder over hele verden og på nett. Det er lett å bruke, det er kun å se etter VISA-symbolet.

Fordeler og ulemper med AstroPay

Som med alle betalingsinstrumenter, så har de sine fordeler og eventuelle ulemper. Når det gjelder AstroPay, er dette en meget bra betalingsmetode for sitt bruk på nett.

Fordeler:

Ulemper:

Grenseoverskridende aktiviteter

AstroPay behandler betalinger for butikker og kommersielle aktiviteter i mange geografiske områder. AstroPay Card er også tilgjengelig i Brasil, Argentina, Peru, Mexico, Uruguay, Costa Rica, Bolivia, Chile, Colombia i Sør-Amerika. I Asia finnes det i Japan, Kina, Indonesia. Her i Europa finnes det nå altså i Norge og de fleste andre europeiske land.

Videre behandler AstroPay betalinger med Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple i flere forskjellige land over hele verden. Dette er noe som er relevant for mange, da vi ser en tendens til større adopsjon for mange kryptovalutaer. Nordmenn er blant de som viser interesse for blant annet bitcoin og andre kryptovalutaer, og det er altså mulig å innlemme bruken av disse i AstroPay.

Ofte stilte spørsmål om AstroPay

Her har vi besvart noen spørsmål nye kunder ofte stiller:

Koster det noe å laste ned AstroPay app?

Det er helt gratis å laste ned AstroPay-appen. Så er det videre en grei sak å opprette et virtuelt VISA-kort.

På hvilke nettsteder kan jeg benytte AstroPay?

Alle nettsteder som godtar forhåndsbetalte VISA-kort, kan man benytte AstroPay på. Det er en smart måte å betale for tjenester på nett.

Kan man ta imot penger på AstroPay VISA-kort?

Vanligvis er det slik at dersom du har gjort innskudd med betalings-appen AstroPay, kan du også gjøre uttak med AstroPay. Det er litt forskjellig praksis hos de ulike nettsteder.

Hvordan fyller jeg på mitt virtuelle AstroPay VISA-kort?

Dette kan gjøres ved å bruke et vanlig VISA eller MasterCard inne i appen. Dersom betalingen ikke vil gå gjennom, er det smart å sjekke at sifrene i kortnummeret på VISA-kortet eller kredittkortet er fylt inn riktig. Det samme gjelder for utløpsdato og CVC-kode. Når kjøpet er fullført, fyller man inn kortdetaljene på det virtuelle kortet og betaler med det hvor enn man måtte ønske.