Er Eldorado.gg den beste markedsplassen for gamere?

Videospillmarkeder på internett er enten ekstremt gode eller helt forferdelige. Hvis du har lett rundt overalt på nettet etter en god side, har du garantert vært innom en og annen av de bedre markedsplassene. De tilbyr tilbud på in-game elementer, gode rabatter på indie- og trippel-A-titler, og tilbyr tjenester som forbedrer spillopplevelsen for gamere. Det å ha en markedsplass for spill bør være en must for alle gamere som liker rabatterte priser.
Er Eldorado.gg den beste markedsplassen for gamere?

Laget for gamere

Av alt du kan finne der ute, er Eldorado.gg en av de bedre. Denne markedsplassen tar brukeropplevelsen til et helt nytt nivå.

Det første du sannsynligvis vil oppdage er at siden er laget med brukervennlighet som førsteprioritet, og at det er svært lett å finne det du leter etter. Navigeringen på siden er svært synlig og tilgjengelig, og det føles som at den er designet for selv de minst erfarne av internettbrukere.

Finn og kjøp den perfekte kontoen

Dersom du er en gamer som gjerne bruker 100 timer på et spill, vil det å ha en bruker på Eldorado.gg være ganske fordelaktig. Selv med en slik økonomisk heller uheldig hobby.

Den gjennomsnittlige gameren vil veldig ofte ønske å forbedre spillopplevelsen ved kjøp av skins, XP boosters, items, karakterer og andre ting som går ut over spillets standard utseende. Gamere ønsker skille seg ut blant både venner, motstandere og fiender.

Dette gjelder spesielt for fans av MMO-titler med gamere som ønsker å kjøpe World of Warcraft Gold, Black Desert Online Silver og til og med for de mindre populære titlene som Mesos i Maplestory.

Det å kjøpe spill direkte fra en spillbutikk kan for noen vise seg å bli til et tapsluk. Man kan heller kjøpe spillet ferdig pimpet med favorittutstyret ditt klart for bruk, og det til en rabattert pris.

Hos Eldorado.gg kan du finne spill ferdig satt opp, ofte med rabatter opp til 50%.

Rabatt på spillvaluta

Dersom du ikke har eller ønsker å bruke så mye penger på in-game valuta for å kjøpe deg det du ønsker deg i spillet, har du muligheten med noen veldig enkle trinn og noen få klikk mulighet til å kjøpe spillvaluta til rabatterte priser. Du kan velge å kjøpe valuta til godt over 30 forskjellige spill, som gjør det mulig å også teste ut flere spill på kortere tid. På Eldorado.gg blir alle selgere grundig undersøkt og verifisert før de kan delta på markedsplassen. Du velger også selv hvem du ønsker å handle med. Alt dette for å gjøre transaksjonen til en trygg og god opplevelse.

Spillindustrien er i voldsom vekst, og med det ser mange utgivere sitt snitt til å kjøre en foretningspraksis som går ut på å presse mest mulig ut av hver eneste kunde. «Seasonal game design» er for eksempel en metode som benyttes, hvor gamere må kjøpe sesongkort for å få det beste in-game utstyret de neste månedene. Spill som Destiny 2 er beryktet for dette. Stort sett de fleste MMO spill, slik som Final Fantasy XIV, Warframe og Eve Online driver denne praksisen. Og når pris på in-game valuta i har blitt mye dyrere de siste årene, spesielt Final Fantasy XIV Gil, så er det en uheldig utvikling. Men det å delta og benytte et spillmarked, kan gjøre det en held del lettere for de fleste.

Gode tilbud på in-game items

En annen fantastisk funksjon vi var innom her tidligere, er muligheten til å kjøpe in-game items fra Eldorado.gg. Dette er fint for gamere som ønsker å unngå støy med sesongkort eller in-game events. I stedet, ved å bruke funksjonene på markedsplassen, kan en gamer enkelt finne det han eller hun trenger til en god pris. Den samme varen kan lett være 100 % dyrere om man kjøper det direkte fra butikken i spillet. Elementer som Exotic Weapons og Exotic Armor i Destiny 2 er gode eksempler på dette.

Beste boosting -tjenester tilgjengelig

Om det ikke er nok, kan Eldorado.gg betraktelig høyne spillopplevelsen på andre måter også. Det gjør de ved å tilby fantastiske boosting-tjenester. Enten du er en student som er for opptatt av skolearbeid eller i full jobb og mer enn nok av ting og gjøre, kan det være en utfordring å finne tid til favorittspillene dine. Med boosting-tjenester kan du raskt få en mye høyere rangering i favorittspillene dine. For eksempel må de som spiller League of Legends oppnå Gull-status for å unlocke season rewards. Med boosting-tjenester kan du få tilgang til disse rangerte belønningene og unlocke en ny character skin. Det er definitivt verdt det. Kaste bort 100 timer på monotont spill, eller kjøp en boost til en rabattert pris. De fleste vil nok velge det siste.

Eldorado.gg boost-tjenester er noen av de aller beste der ute. Du finner ikke bedre pris/nytte forhold noe annet sted.

Så for å svare på det underliggende spørsmålet i artikkelen. Er Eldorado.gg verdt det? Ja, det er det.