Regnskapsfører Oslo - Finn din leverandør

En regnskapsfører gjør det du egentlig ikke ønsker å bruke tid på. Bruk heller tiden på det du faktisk tjener penger på. Gjør det du og din bedrift er god på. Det trenger ikke å koste så mye.
Regnskapsfører

Hvordan finne en regnskapsfører i Oslo

  1. Fyll ut skjemaet på denne siden. Gi en kort beskrivelse av din bedrift og det du trenger hjelp til. Send inn skjemaet
  2. Du vil så motta opp til 3 uforpliktende tilbud fra regnskapsførere i Oslo
  3. Velg din leverandør

Motta tilbud fra opp til 3 regnskapsførere

Motta tilbud fra opp til 3 regnskapsførere i Oslo

Det er helt gratis og uforpliktende å benytte denne tjenesten. Det skal spare deg for tid, da vi gjør letejobben for deg og setter deg i kontakt med en eller flere regnskapsførere som passer deg og ditt behov.

Hva kan en regnskapsfører gjøre for deg

En regnskapsfører fører regnskapet til en eller flere bedrifter. Jobben består av bokføring av inntekter og utgifter, årsoppgjør og mva. Andre oppgaver en regnskapsfører ofte gjør er å sende faktura, betale regninger og kjøre ut lønn. Et regnskap skal gi en samlet oversikt over bedriftens økonomiske situasjon. Det er ikke bare de som er regnskapspliktig som bør ha et regnskap. Det bør også være et verktøy man skal bruke for å ta viktige avgjørelser gjennom året.

Må man ha en regnskapsfører?

Noen er regnskapspliktige, men det er ingenting som sier at du da må benytte deg av en regnskapsfører. Du kan helt fint gjøre jobben selv, eller ha noen i selskapet som gjør det – noe som er mye mer vanlig i større bedrifter. Men også de større velger ofte å outsource dette sammen med andre ting som ikke er en del av kjernevirksomheten.

Bør man ha en?

Mindre selskaper, startups og enkeltpersonsforetak velger ofte å prøve å ta regnskapet selv for å spare penger. Noen har enkle regnskap og det er ikke noe problem, mens andre bruker mye unødvendig og dyrebar tid på dette, som hadde vært bedre å bruke andre steder i virksomheten. Det å gjøre det man virkelig er god på, og som skaper verdi er ofte mest hensiktsmessig. Mange ser på regnskapsføring på lik linje som kantinedfrift eller renhold. Det er noe som bare må være på plass, og andre kan like gjerne ta seg av det. Man sparer som regel penger på å sette det bort. Ikke det at det trenger å koste all verden heller.

Det er også en risiko med å gjøre det selv. Det er ikke venstrehåndsarbeid man bare kan gjøre med et halvt øye, eller sette bort til hvem som helst i bedriften. Feil kan føre til alvorlige konsekvenser for en bedrift. Noen velger også en hybridløsning, hvor man tar store deler av regnskapet selv, og heller bruker en ekstern partner som ser over og verifiserer.

En bedrift skal bli ganske stor før man forsvare å ha interne ressurser som bare jobber med regnskap. Så for de aller fleste, så vil en ekstern leverandør være å foretrekke.